Skip to content

Scaun de pescuit reglabil pentru pescuitul la mal?

scaun pescuit reglabil

Dacă ești un pescar care preferă să își desfășoare activitatea la mal, un scaun pentru pescuit reglabil, de bună calitate, este o necesitate. Zilele lungi de pescuit în diverse condiții, pe malul râului sau pe malul lacului necesită un loc confortabil pentru a te odihni și relaxa. În cazul în care ești în căutarea unui astfel de scaun pentru pescari, avem pentru tine 3 recomandări excelente în ceea ce privește costul, confortul, portabilitatea și posibilitatea de reglare!

Scaune reglabile pentru pescuit la mal: Ce avantaje îți oferă?

Un scaun reglabil pentru pescuitul la mal are mai multe avantaje pe care fiecare pescar le va aprecia.

În primul rând, scaunele reglabile oferă confortul necesar pentru zilele lungi de pescuit. Indiferent de cât de pasionat ești de pescuit, după câteva ore, corpul tău va simți nevoia să se odihnească. Un scaun reglabil îți va oferi posibilitatea de a-ți ajusta poziția astfel încât să poți continua să pescuiești fără disconfort.

De asemenea, scaunele reglabile sunt versatile, adaptându-se la orice tip de teren. Datorită picioarelor reglabile, special proiectate pentru noroi și teren alunecos, scaunele rămân stabile chiar și pe un mal accidentat sau noroios. Nu va trebui să-ți faci griji că scaunul tău va aluneca sau se va răsturna!

În plus, majoritatea scaunelor reglabile pentru pescuit sunt pliabile și ușoare, fiind simplu de transportat și depozitat. Nu va trebui să te îngrijorezi că îți va ocupa prea mult spațiu în mașină sau că va fi prea greu de purtat.

Acum că am clarificat câteva dintre beneficiile unui scaun reglabil pentru pescuit la mal, haide să trecem la recomandările noastre!

Scaune pentru pescuit Prologic: Modelul Avenger Camo

Modelul Avenger Camo de la Prologic este un scaun de pescuit reglabil cu un design practic și robust. Cu picioarele sale reglabile pe înălțime și pivotante, speciale pentru noroi, acest scaun va rămâne stabil pe orice tip de teren.

scaun pescuit reglabilscaun pescuit reglabil

Dimensiunile sale sunt de 47.5x42x50 cm, fiind suficient de mare și confortabil pentru toți pescarii, dar nu atât de mare încât să devină greoi. Scaunul are o saltea căptușită generos, ce asigură confortul în timpul zilelor lungi de pescuit. În plus, modelul Avenger Camo poate suporta o sarcină maximă de 140 kg, fiind potrivit și pentru pescari cu greutatea mai mare.

scaun pescuit prologic

Prologic Avenger Camo 47.5x42x50cm 140kg

CUMPARA ACUM

Scaune de pescuit Daiwa: Modelul Crap cu Cotiere

Modelul Crap cu Cotiere de la Daiwa este un scaun de pescuit super-confortabil cu un cadru de oțel robust. Salteaua sa din poliester gros și spumă asigură confortul, iar cotierele încorporate adaugă un plus de relaxare.

scaun pescuit cu manere

Cu două picioare reglabile în față, care sunt stabile și pe noroi, acest scaun rămâne ferm chiar și pe un teren accidentat. Mai mult, poate fi pliat ușor, economisind spațiu și oferind portabilitate.

Daiwa Crap Cu Cotiere

CUMPARA ACUM

 

Scaune pentru pescuit Cormoran: Modelul Crap 7100

Modelul Crap 7100 de la Cormoran este un scaun all-round, perfect pentru pescuit la crap. Cu un cadru din oțel ușor și picioare reglabile din aluminiu cu tălpi pentru noroi, acest scaun este atât robust, cât și ușor de transportat. Echipat cu sistemele Pro Carp Recliner și Pro Carp Leg Adjustor, acest scaun îți permite să reglezi înălțimea rapid și exact, asigurându-ți confortul în orice situație. În plus, dimensiunile sale – 46×42 cm pentru scaun, 60 cm înălțime pentru spătar – și înălțimea reglabilă – între 33-45cm – sunt ideale pentru a oferi un echilibru perfect între confort și funcționalitate.

scaun pescuit reglabil

Scaunul de pescuit este fabricat din poliester 100% tip 600D Oxford, material care asigură durabilitatea și rezistența la uzură.

Cormoran Scaun Crap Model 7100

CUMPARA ACUM

Dacă ești unul dintre acei pescari care preferă pescuitul la mal, un scaun reglabil de calitate este un must-have! Fie că alegi un modelul Prologic, Daiwa sau un scaun de la Cormoran, vei beneficia de confort, stabilitate și portabilitate, toate elemente esențiale pentru o zi reușită de pescuit. Nu uita, când te simți confortabil, poți să te concentrezi pe ceea ce iubești cel mai mult: pescuitul!

În magazinul online MaxLife poți descoperi o ofertă variată de scaune reglabile pentru pescuit, dacă vrei să explorezi mai multe opțiuni, în afara celor prezentate, înainte de a face o alegere.

Cele mai recente articole

Mai multe articole Maxlife