Skip to content

Cort camping mare – Sfaturi de achizitie

cort camping mare

Daca esti pasionat de camping si activitati outdoor, din echipamentul tau nu ar trebui sa lipseasca un cort mare si confortabil. In acest articol vei gasi toate sfaturile necesare pentru a face achizitia perfecta, indiferent daca preferi campingul singur, in 2 persoane sau cu un grup mai mare de prieteni, de peste 4 persoane.

De ce sa alegi corturi mari pentru camping?

Poate ca vei fi tentat sa te orientezi spre un cort mai mic, din considerente care tin de buget si de spatiul necesar pentru a depozita cortul atunci cand nu il folosesti. Inainte de a lua o astfel de decizie, nu trebuie sa scapi din vedere avantajele pe care le aduc corturile mari.

Acestea ofera mai mult spatiu, confort si adapost sigur impotriva vremii capricioase. Deci, daca vrei sa te bucuri de o experienta de camping excelenta, un cort mare este solutia ideala!

Cand spunem corturi mari, nu ne referim doar la cele care pot acomoda peste 4 persoane, ci si la cele potrivite pentru una sau 2 persoane, dar in care exista suficient spatiu pentru un grad ridicat de confort.

Corturi perfecte, in functie de numarul de persoane

Cand vine vorba de corturi mari, trebuie sa te gandesti la numarul de persoane care vor merge in camping. Iar daca vrei confort deplin, poti alege un cort cu o capacitate mai mare, chiar daca il vor folosi mai putine persoane.

Intr-adevar, intr-un cort de trei persoane poate dormi o familie formata din doi adulti si un copil, dar pentru o experienta confortabila, mai ales daca este vorba despre un camping de mai multe zile, un astfel de cort este ideal si pentru 2 persoane, alaturi de bagaje si alte lucruri.

Modelul Coleman Rock Springs, cu o capacitate de pana la trei persoane, ofera o suprafata de dormit de 4.2 m², separata de restul cortului, si o suprafata suplimentara de depozitare de 1.60 m².

Cort de 3 persoane - Coleman Rock Springs

CUMPARA ACUM

In schimb, o familie de 4 persoane poate lua in considerare un cort de cinci-sase persoane, din aceleasi motive. De exemplu, modelul de cort Polygon 5 de la Coleman este perfect pentru astfel de situatii, datorita spatiului locuibil extrem de generos. Designul acestui cort te va face sa te simti ca acasa si, in ciuda faptului ca este un cort mare, in care pot incapea pana la cinci persoane, se monteaza in doar 15 minute.

Cort de 5 persoane - Coleman Polygon 5

CUMPARA ACUM

Alegand un cort cu o capacitate mai mare in care vor dormi mai putine persoane, te asiguri ca toata lumea are suficient loc, fara ca unele persoane sa fie nevoite sa doarma ghemuite. Acest aspect este important, mai ales in cazul persoanelor adulte mai inalte.

Ai o gasca mai mare de prieteni? Atunci, iti recomandam cortul Festival Octagon 8, cu o capacitate de pana la opt persoane si inaltime constanta, pentru ca adultii sa poata sta in picioare fara sa se aplece.

Cort de 8 persoane - Coleman Festival Octagon 8

CUMPARA ACUM

Alege corturi din materiale rezistente

Cortul trebuie sa fie facut dintr-un material rezistent la apa, vant si alte pericole, dar care sa ofere si ventilatie buna. Materialul ideal pentru cort este usor, durabil si ofera protectia necesara.

Corturile Fast Pitch Pop-up Galiano de la Coleman, disponibile la Maxlife in varianta de 2 persoane si de 4 persoane, sunt ideale din aceste puncte de vedere, datorita tehnologiilor inovatoare de fabricatie WeatherTech si FireRetardant:

  • Rezista la vant si la la 2000 mm coloana de apa
  • Au cusaturi vulcanizate, pentru inchidere etans
  • Sunt tratate pentru a nu intretine arderea cu flacara

Cort de 4 persoane - Coleman Fast Pitch Pop up Galiano 4

CUMPARA ACUM

Acum ca stii care sunt principalele aspecte de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona un cort, esti pregatit sa alegi cel mai potrivit model pentru nevoile si preferintele tale. Alege corturi din materiale rezistente, cu suficient spatiu si confort pentru tine si cei cu care vei merge in camping.

La MaxLife poti gasi corturi de cea mai buna calitate, cu garantie indelungata. Consulta catalogul nostru de produse si alege modelul potrivit din corturile mari pe care ti le punem la dispozitie!

Cele mai recente articole

Mai multe articole Maxlife